Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Głosuj na nasze forum

Sławek17

Rekomendowane odpowiedzi

Forum nie było oficjalnie zgłaszane do konkursu. Najprawdopodobniej powielono zgłoszenia z zeszłego roku. Oczywiście zachęcam do głosowania, ale tak jak pisze meganecoupe02 wygrali Ci, którzy ostro zakombinowali, a chyba nie tak to powinno wyglądać.

MarkB,

Forum nie było oficjalnie zgłaszane do konkursu. Najprawdopodobniej powielono zgłoszenia z zeszłego roku.

W związku z powyższym, chyba nieuczciwe wobec użytkowników forum było by nakłanianie przez Administrację, czy też Moderatorów regionalnych do wzięcia udziału a tej akcji AŚ. Tym bardziej, że uczestnictwo jest obwarowane wymogami:

[center:941f9ec525]00ivi.png[/center:941f9ec525]

[center:941f9ec525]01.png[/center:941f9ec525]

Zapomnieli jeszcze jedno okienko dodać:

[center:941f9ec525]Zbieramy adresy, by później zawalić Was spamem[/center:941f9ec525]

"Niekontrolowany" wyciek bazy danych też jest możliwy, skoro nawet numery telefonów od operatorów trafiają do firm reklamowych......

Jednakże kto chętny, może głosować, wolny i nieprzymuszony wybór, indywidualna decyzja.

Przy takim podejściu Administracji (nie całej)nie dziwi mnie nasza "wysoka" :shock: pozycja. Jeżeli forum nie było zgłaszane (dlaczego?) to może należy je wycofać (chyba nie można). Ja oddałem głos jako drugi, więc widocznie zgłosił je ten kto oddał pierwszy głos. Być może nie musi to być admin forum ale ktokolwiek głosujący. Jest tam opcja "BRAKUJE TWOJEGO FANKLUBU? NAPISZ DO NAS! [email protected]". Jeżeli chodzi o przetwarzanie danych i adres e-mail to chyba w plebiscytach to nic niezwykłego. Chciałem abyśmy potraktowali to jako zabawę a jednocześnie pokazali czy potrafimy się mobilizować.