Barto Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Witam wszystkich Serdecznie Zastanawiam się nad wyborem kolejnej Megi, a w zasadzie drugiej :( w wersji 5cio drzwiowej, ale z silnikiem 1.4 (98KM). Bardzo bym Was prosił o komentarze co o niej sądzicie, bo autko ma dość mały przebieg jak na ten rocznik (po wnętrzu nie widać, że mogłoby mieć więcej) jest też sprowadzone.... jedyne co mnie zastanawia to kierownica ze srebrnym pierścieniem na środku i tempomatem. Czy do takiego silnika był dostępny tempomat w Megane???? Oto link do ogłoszenia: http://autohandelrondo.otomoto.pl/renault-...-C17977205.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 41k? śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Takkkk, zwłaszcza z Francji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Nie wiem czy 141k byłoby realistyczne... Z Francji coś mi się zdaje że nawet nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barto Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 wiem, że ten przebieg to bardzo podejrzana sprawa.... ale kurczę po żadnych elementach nie widać większego użytkowania, fotele są nie otarte. kierownica też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impio Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 może któraś część samochodu ma faktycznie 41tyś km, brak w ogłoszeniu istotnej wzmianki o bezwypadkowości w przypadku handlarzy nie jest efektem braku pamięci ... , akurat jest to informacja którą chcieliby sie podzielić, tym bardziej że w innych ogłoszeniach pisali o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy1 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Mam taką samą'tylko kolor inny.O ile wiem, to ten rocznik nie miał jeszcze na kierownicy tego srebrnego kółka(obwódki logo).Mogę się mylić,ale jeśli mam rację..?Znaczyłoby to,że poducha była wystrzelona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 nie miał jeszcze na kierownicy tego srebrnego kółka nie mylisz się, srebrne było od co najmniej 2006- czasem zdarzały się bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 No może mieć te 41tyś km.Tylko jestem ciekaw ile lat stał na placu we Francji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barto Opublikowano 21 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) Dzięki Wam wszystkim za komentarze, wiedziałem, że jak zawsze można liczyć na Was Dzisiaj byłem zobaczyć z bliska ten samochód, no i rzeczywiście troszkę jest poskładany, szczególnie jeśli chodzi o przód, więc na pewno miał strzelone poduchy, szyba przednia też uległa wymianie, i tak samo boczne drzwi. :-/ Więc niestety trzeba szukać dalej :-P Połączono z już istniejącym tematem. Witam Wszystkich użytkowników, Po dłuższej nieobecności przyszedł moment rozszerzenia parku samochodowego... Wpadła mi w oko taka http:// http://olx.pl/i2/motoryzacja/samochody/renault/?search[filter_float_price:to]=15000&search[filter_float_year:from]=2006&search[filter_float_year:to]=2006&search[filter_enum_model][0]=megane&search[filter_enum_petrol][0]=petrol&search[filter_enum_car_body][0]=estate-car&search[order]=created_at:desc&q=&view=gallery Widziałem na żywo, ale tak intrygują mnie reflektory bez spryskiwaczy. Co Wy na to? Bardzo Was proszę o jak najszybszy odzew. Dzięki Edytowane 21 Września 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi