maxkow Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Witam od 2 dni jestem wlascicielm megane 2 z silnikiem 1,9DCI 120KM , ale jak to w zyciu bywa sa napoczatek małe problemy , na poczatek pali sie servis . po podlaczeniu do kompa wywala nastepujace bledy http://img831.imageshack.us/img831/5466/zdjcie0175w.jpg Czy ktos ma jakies pomysly co dalej z tym zrobic?? Jutro odstawiam do elektryka , ciekawe co on powie na te bledy. Osobiscie wole zawsze zapytac na forum , bo fachowcy maja w zwyczaju kazac zawsze wszystko wymieniac , a czesto okazuje sie ze nie potrzebnie . Moze wy mieliscie podobne bledy ?? Pozdrawiam Maxkow Przypominam koledze, że istnieje coś takiego jak Regulamin dodawania zdjęć Na tyn forum stosujemy pl-literki! Proszę się do tego stosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 czujnik powietrza zasysanego do sprawdzenia miernikiem. Oraz pedał gazu w samochodzie coś nie tak. No i świece żarowe miernikiem również. Po za tym wypadało by zdiagnozować na czymś normalny a nie skaner obdII (mam nadzieje że nie elm237) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malum Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Po za tym wypadało by zdiagnozować na czymś normalny a nie skaner obdII (mam nadzieje że nie elm237) A dlaczego nie elm237? Używam go od jakiegoś czasu i jestem zadowolony. Pokazuje błędy, pozwala je kasować, a i przy clip'ie trafienie w konkretną usterkę często graniczy z cudem ... znam to z autopsji po 3500zł później... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi