Junek88 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Witam:) By może temat był juz poruszany na forum to postaram sie go odswieżyc. Mam drobną usterke(jesli tak mozna to nazwac) mianowicie kontrolka pasów bezpieczenstwa nie sygnalizuje zapiecia pasów. Wogole nie swieci sie takze podczas niezapiecia. Wymienilem zarowke sadzac ze to wyajsni problem bo faktycznie byla przepalona jednak problem nadal istnieje. Przeczyscilem takze styki pod siedzeniem kierowcy i nadal lipa> prsze o jakies sugestie i porady:) z gory dzieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Prawdopodobnei walnięty czujnik w zapince. Moja rada olać to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Gdzieś czytałem że problem ten jest spowodowany uszkodzeniem stycznika w zamku(?) pasa kierowcy. Przypominam sobie, że się toto rozbierało i coś tam lutowało. Niestety nie pamiętam gdzie o tym czytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavulon Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Czy kontrolka pasów bezpieczeństwa reaguje tylko na miejsce kierowcy, czy powinna sygnalizować niezapięte pasy również któregokolwiek z pasażerów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 tylko miejsce kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 (edytowane) U mnie był kabel przetarty w miejscu przejścia z zapinki na fotel wymieniłem cały ten zespół i na razie spokój. Edytowane 29 Czerwca 2011 przez Merkaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Wymienilem zarowke sadzac ze to wyajsni problem Przy okazji mogłeś sprawdzić miernikiem (lub próbnikiem), czy do żarówki w ogóle dochodzi prąd (tudzież, czy jest napięcie na przewodach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi