Lava1 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Coś takiego to bym chętnie przytulił Czy to jest auto kogoś z forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 To jest auto cichego z megancoupe.pl, tu chyba swojej fury nie przedstawił. Na naszym forum Spiker chyba miał fabryczną nawigację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Często sie spotyka w scenic'u ph II oryginalną navi . Przeglądnij temat z naszymi autkami, może coś Ci w oko wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lava1 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Ale właśnie nie wiem czy ta od Scenica by pasowała ? Bo już o mało nie kupiłem ze Scenica ale nie byłem pewny czy było wszystko w komplecie, a po drugie czy zmieści się pod daszkiem bez rzeźbienia. Czy ktos z was wie co powinno być w zestawie z ta oryginalną nawi ? Rozumiem, że powinno być: - wyświetlacz - radio z czytnikiem płyt z mapami - pilot przy kierownicy - pilot przy wyświetlaczu (przynajmniej ten zestaw który ja widziałem to miał) - antena GPS - jakaś wiązka kabli czy coś jeszcze ? Jakaś puszka to razem łącząca, jakiejś inne manele ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Tak z ciekawości zapytam, co nam daje org. navi ? Montaż jak nie ma to solidne przeróbki, aktualizacje map koszmarnie drogie, poza mapą nic więcej z tego nie wyciągniemy. Kupując głupiego larka za ~200pln mamy możliwość odblokowania win ce i wgrania dowolnej mapy oraz tone innego softu, np. odtwarzacza filmów. Takiego larka też można zamontować w miejscu org. navi, chociaż nie będzie to tak łatwe jak instalacja fabrycznie zaprojektowanego modułu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lava1 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Tak z ciekawości zapytam, co nam daje org. navi ? Niby same problemy, ale mi się to bardziej podoba niż za każdym razem przyklejanie do szyby nawigacji, którą notabene mam (odblokowaną ) Ja jak znajdę oryginał to na pewno się pobawię w instalację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 No tak, z takim argumentem ciężko dyskutować. Powodzenia w szukaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lava1 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 No szukam, szukam - jak dorwę taki gadżecik to na pewno sie pochwalę czy coś udało mi się zrobić. Niestety narazie znajduje tylko poszczególne składowe systemu, a ja jednak wolałbym całość (najlepiej sam wygrzebać z auta) Tak więc jak coś byście słyszeli, a sami nie chcieli to dajcie znać. Wielka prośba do osób mających w swoich autach oryginalną nawi o wszelkie informacje. Jak to wszystko jest zbudowane, czy czytnik map jest zamontowany w miejsce radia, czy może gdzie indziej, jakiej firmy jest czytnik (radio), czy wyświetlacz (ja widziałem SAGEM) chętnie wszelkie zdjęcia, opisy, instrukcje - zbierzmy to w całość (będzie dla potomnych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 W temacie ciekawych klawiatur szperając po allegro znalazłem coś dla chcących pokombinować: Rii Mini Wireless Keyboard lub na aukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 gdyby to było dostępne jak miałem jeszcze sprzęt w aucie to na pewno bym zostawił całą instalację Teraz juz za późno, sprzęt sprzedałem :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 No cóż, tak to zazwyczaj bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi