wotek Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Witam, Polecam uruchomić TapaTalk na forum (http://www.tapatalk.com/) dużo wygodniej by się czytało posty przez urządzenia mobilne. Przynajmniej ja tak robię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Jestem ZA! Bardzo dobre rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Forum ma wbudowaną wersję mobilną, wystarczy przełączyć szatę na dole strony w stopce z IP.Board na IP.Board mobile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wotek Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 To nie to samo. Tapatalk to jest aplikacja. Jest kilkanascie for dzieki ktore to juz maja. Duzo latwiej przeglada sie forum. Regulamin pkt. 5.13 P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Rozeznałem temat, uruchomimy to u nas :) Dodano: Nasze forum jest już dostępne poprzez Tapatalk, czekam na Wasze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wotek Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 (edytowane) Jak dla mnie miodzio! Dzięki! Sent from my HTC Desire Edytowane 21 Maja 2011 przez wotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Ekstra. Wszystko dziala jak nalezy. Znaczne ulatwienie uzytkowania forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quebec4 Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Skoro uruchomiliscie opcje dla tapatalk, to ja mam wniosek o Forum Runner. Konkurencja i do tego tańsza. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 OK, włączę Forum Runner. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quebec4 Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Super, wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Forum Runner został włączony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Jednak tapatalk jest lepsze :( Dobrze że ta wersja u nas działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
integral Opublikowano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Hej. Mam problemy żeby przeglądać forum na aplikacji Tapatalk. Jakieś sugestie? Używam Sony Xperia z3 compact. Po rejestracji, utworzeniu hasla i kliknięciu w link do logowania Tapatalk pojawia się na 2 sekundy ale następnie wyłącza. Jakieś sugestie? Przyznam że przeglądanie forum w przeglądarce internetowej męczy. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gokart Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Nie można wyszukać naszego forum na aplikacji tapatalk, wcześniej miałem ją dodaną ale nic nie wyświetlało ciągle łączyło bez końca. Usunałem tapatalka zainstalowałem od nowa i nie mogę wyszukać forum megane ? o co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsxxx Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 U mnie również nie można znaleźć forum na tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi