przygla Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Witam, przeszukałem już sporo wątków na forum ale nigdzienie znalazłem informacji na temat wyświetlania "czasowego przebiegu". Jestem posiadaczem Meganki z 2001 1,4 i nie posiadam w niej komputera pokładowego. Denerwuje mnie jednak fakt, że na wyświetlaczu (elektroniczny) pokazuje mi się tylko ilość całkowita przejechanych km i godzina!! GDZIE JEST przebieg który można w dowolnej chwili skasować - bardzo przydatny przy instalacjach gazowych!! Jeśli ktoś wie czy nie posiadajac kompa pokładowego da się zmienić to co jest wyświetlane to prosze o informcję. Pytanie przy okazji czy ktoś jeszcze ma podobne zjawisko?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Wyswietla Ci zegarek na tym wyswietlaczu gdzie kilometry?! A ten zegarek na konsoli srodkowej, nad nawiewami tez masz? A masz przycisk do kasowania licznika dziennego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przygla Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Dokładnie jest tak jak napisałeś. Tam gdzie są zazwyczaj kilometry (na wyświetlaczu pod prędkościomierzem) wyświetla mi tylko ilość WSZYSTKICH przejechanych kilometrów i godzinę! A chciałbym tam zobaczyć ile oststnio przejechałem kilometrów. Nie mam zegarka na konsoli środkowej. Przycisk do kasowania licznika, a raczej pokrętło jest, ale z tego co do tej pory odkryłem służy tylko do ustwaiania zegarka. Jakieś wskazówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 O kurcze nie wiem, co Ty tam masz :) Wez zrob zdjecie deski rozdzielczej calej i zblizenie na wskazniki jesli mozesz. Skoro 2001 to juz phII czyli z takim przodem jak moja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przygla Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Przód ma faktycznie taki sam jak twoja! A zdjęc na chwilę obecną nie jestem w stanie zrobić bo siedze w pracy a samochód stoi pod domem ;-) Może później coś załącze. Dzięki za zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Dziwne, że nie ma dziennego przebiegu :-/ To już w ph1 był - nie ma jakiejś opcji aby przełączyć zegarek? Czekamy na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Ale dziwne to jest ze nie ma zegarka na konsoli srodkowej. Nie wiedzialem ze byly takie wersje (oprocz tych ze wskazowkowym na desce.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GazMajster Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Widziałem taką wersję. To kompletna wersja uboga. Uboższą to tylko Fiat może wymyśleć. Nie ma tam kilometórw dziennych i zegarka pośrodku także. Masz to, co masz i koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Czyli co ma 4 poduszki, ABS, el. szyby z przodu, centralny zamek, a nie ma licznika dziennych kilometrow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 A próbowałeś nacisnąć ten dzyndzel od ustawiania zegarka? A może masz obok jakiś albo ten, który jest trzeba przytrzymać dłużej? Ja tylko gdybam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przygla Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 To by się nawet zgadzało. Bo u mnie tak właśnie jest: 4 poduszki, ABS, el.szyby, centralny ale nic poza tym! Tylko dziwi mnie fakt, że ktoś mógł stworzyć samochód, w którym nie ma licznika bieżącego przebiegu! Pzrecież to nawet w Maluchu było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Tez mi sie nie chce wierzyc ze takie cos Renault zrobilo. A to co napisales wyzej to byl standard w phII i dlatego to masz. A jaka masz wersje (na drzwiach powinno byc napisane) RN? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DCA Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 A jakie masz radio? Bo możliwe ze po odłaczeniu coś się stało. Dawaj fotki poradzimy sobie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 DCA, ale on nawet nie ma zegarka tam gdzie w kazdej megance, ja bym sie sklanial do teori kolegi GazMajstra, tylko poprostu az nie chce mi sie wierzyc ze cos takiego wypuscili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przygla Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Uważam, że radio nie ma tu nic do rzeczy ("nie najnowszy" Pioneer) zwłaszcza, że mówimy o wyświetlaczu na desce rozdzielczej! Co do fotek i wersji to narazie nic nie poradze bo tak jak pisałem siedzę w pracy a samochód stoi pod domem. Wieczorem wrzuce fotki i napisze coś więcej na temat wersji mojej Meganki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi