pawelosek Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 A wciskasz ten przycisk na manetce od wycieraczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenas Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Wciskanie na manetce od wycieraczek w moim przypadku nie wiele daje, ponieważ nie posiada moja Mega komputera, natomiast kombinowałem z przyciskiem od licznika przebiegu dziennego, efekt zerowy, a wiem, że nie ma aut bez takowego licznika, może ktoś spotkał się z podobnym skomplikowanym przypadkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 A skąd to wiesz? licznik wskazuje na to , że masz. Zdemontuj tę manetkę, na końcu powinny być dwa kabelki, zazwyczaj któryś jest ułamany, one są odpowiedzialne za wskazania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenas Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 No nie wiem, spróbuje, choć podejrzewam, że będę musiał zdemontować deskę rozdzielczą, bo w manetce od wycieraczki są przewody do kompa pokładowego, a u mnie go nie ma, przyznam, jak dla mnie brak dziennego licznika , bardzo mnie irytuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kluska Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 (edytowane) Po co mnie przedrzeźniasz Kolego, czy udało Ci się rozwiązać problem ? Mam to samo ;/ Regulamin pkt. 5.13 -Prezes Edytowane 10 Czerwca 2015 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojciechM-W1 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 miałem tak jak Koledzy powyżej czyli brak licznika dziennego. Winna była manetka wycieraczek która zwyczajnie robiła zwarcie. Po wymianie na sprawną wszystko działa - uwaga: na allegro jest wiele uszkodzonych manetek i sprzedający nawet o tym nie wiedzą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi