Krzychu Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Mam nowy pomysł, możliwe jest włączenie galerii zdjęć. Każdy użytkownik będzie mógł mieć prywatną galerię, zarejestrowani użytkownicy będą mogli wejść i obejrzeć wgrane przez danego user'a zdjęcia. Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Co Wy na to?dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Krzychu, :D SALOMONOWE rozwiązanie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Tak chyba bedzie najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Prezes, to o czym piszesz już jest. To awatary. No niezupełnie - ja wolę mieć tam inne foto, które mam praktycznie od początku, z którym jestem identyfikowany. Megi, miała od początku tam swoje fotki i też nas przyzwyczaiła, że co jakiś czas zmienia ;-) Tamto byłoby dodatkowo. Jak widzę jest już lepsze rozwiązanie i jestem ZA :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszG Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Każdy użytkownik będzie mógł mieć prywatną galerię to jednak będzie można wstawiać zdjęcia rybek i papug? :D dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Galeria działa, wystarczy kliknąć na link : Album, na górze strony. Następnie przechodzimy do : Prywatnej galerii albo jeśli chcemy aby nasze zdjęcie było w jednym zbiorze dla całego forum, klikam na album : Nasi użytkownicy i tam możemy dodawać zdjęcia. Dostęp do zbioru ogólnego jest możliwy tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Bardzo dobry pomysl Krzychu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Megi, No to przypadł Ci zaszczyt otwarcia galeri ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi