marek_c Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Jeszcze musimy podzielić miasta na kategorie - z korkami, bez korków, do 1 miliona mieszkańców i powyżej, z rzeką i bez rzeki, w górach i nad morzem itp. Autostrady wszyscy wiemy jakie mamy więc bez podziału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viniu Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Jeszcze musimy podzielić miasta na kategorie - z korkami, bez korków, do 1 miliona mieszkańców i powyżej, z rzeką i bez rzeki, w górach i nad morzem itp. Myślałem nad tym, ale bałem się, że to nie przejdzie :) Można by jeszcze dać kategorie wilgotności powietrza, rodzaju choinki zapachowej na lusterki... no i najważniejsze: czy jedziemy z teściową Ale czy to nie rozmydli danych ?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solina Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 (edytowane) czytalem niektore posty z niedowiezaniem... trasa u mnie sie zgadza mialem okolo 5.8(spalanie komputera bylo 5.5,a po obliczeniu zalanego paliwa wyszlo okolo 5.8) ale to jazda na 6tym biegu w graniach 110-120km/h. Po miescie, korki czy nie korki to okolo 8-9L ale nie ukrywam ze czesciej wskazowka obrotomierza jest w okolicach 3 niz 2, ale w sumie po to kupowalem auto z takim silnikiem zeby czerpac radosc z jazdy, przy 2 tysiacach to sie biedna jak dla mnie dusi Edytowane 4 Lipca 2011 przez solina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 czytalem niektore posty z niedowiezaniem Czyli kolejny "bajkowy" temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi