gregs0n Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Witam, czy ktoś z Was stosował zamienniki tulei zwieszenia wykonane z poliuretanu (np. Powerflex), szukałem takich zamienników i nie mogę nic znaleźć. Może ktoś z Was ma doświadczenia w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Napisze szczerze, że jeszcze się nie spotkałem z takimi zamiennikami do Megane. Sprawdzają się one w terenówkach, bo są wytrzymalsze, ale za to sporo twardsze. Nie wiem, czy w osobówce jest sens je zakładać, bo na pewno obniżą komfort jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregs0n Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Nawet do seicento robili Na komforcie mi nie zależy, chciełem poprawić szybkość reakcji zawieszenia i wydłużyć trwałość tulei. Niestety nie znalazłem żadnego sklepu internetowego w którym byłyby takie tuleje do Megane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorrr Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Miałem poliuretan w poprzednim samochodzie [Honda Prelude]. Doświadczenia mam jak najbardziej pozytywne, auto jest zdecydowanie "sztywniejsze" i lepiej reaguje. Jedyny minus to piszczenie. Nie musiałem patrzeć na termometr, poniżej -10 zaczynało piszczeć i nic z tym nie można zrobić, w lato bez wad. Pozdrawiam gregorrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 na forum meganecoupe pojawił się kiedyś taki temat ale nie pamiętam jak się zakończył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregs0n Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 odświeżam temat, udało mi się znaleźć tueje stabilizatora przedniego wykonane z poliutretanu. Postaram się je zamówić i założyć w przeciągu miesiąca,dwóch. Zdam oczywiście relację jak poszło :( link: http://poliuretany.olkusz.pl/pl/renault-clio-iii-megane-ii-tuleja-stabilizatora-przedniego-1szt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi