s1ash Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Witam Mam takie pytanie co to znaczy ? Wsiadam do auta i pisze ,,inserte la carte" czy jakos tak, tego sie nie trudno domyślec chodzi o włożenie karty, potem jak ja włoze taki tekst wyskakuje ,,Disinnestare + start oppure" a potem ,,premere sulfrenno + start" literówki moga być bo na szybko to przepisałem. Co to znaczy ?? A jaki jest komunikat o małym poziomie np oleju ? Pozdrawiam Regulamin pkt. 5.9 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 (edytowane) To chyba po włoskiem, tak? Mogę się mylić ale: - Disinnestare + start oppure - wyłącz + start - premere il freno + start - naciśnij hamulec + start A mało oleju powinno być coś takiego lub podobnego: poco olio Edytowane 8 Lipca 2011 przez 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s1ash Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 dzieki wielkie po francusku to jest ponoc :] Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 (edytowane) To jak po francuskiemu to nie wiem, choć uczyłem się go w podstawówce jeszcze. Ale takich słów nie pamiętam A czy to Ty pisałeś też na pikurze o poduszkach ? Nie łatwiej wszystko w jednym miejscu? :> Edytowane 9 Lipca 2011 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Ja bym zmienił na język angielski bo bardziej przystępny na pewno na x431 da się to zrobić lub clipie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s1ash Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Ja pisałem ale tamten post dużo wcześniej i zapomniałem, że mogłem w jednym to zmieścić. Dzwoniłem do ASO mówią, że w niektórych modelach można polski język wgrać a zmiana z france na english chca 120 zł, pogadam ze znajomym co ma kompa i zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 ja mam x431 i ostatnio zmieniałem z francuskiego na angielski w scenicu z 2004 roku, próbowałem ustawić polski ale nie dało się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi