Vizuart Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Miałem małą stłuczkę i mam wymienione wszystkie chłodnice, orientuje się ktoś z kolegów ile się mieści freonu w całym układzie? Pytam bo w servisie klimy jakoś doliczają jak jest pusto niż jak tylko trzeba dobić do maxa przy standardowej usłudze odgrzybianie itd. Dzięki z góry za odpowiedź pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
man35 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Około 700-800 gramów i jest to czynnik chłodniczy R-134 A.Ktoś kto będzie ładował będzie wiedział,a musi być prawie co do grama.Przerabiałem to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Kolego man35 jeżeli nie wiesz nie wprowadzaj w błąd. Do Megane II ma być załadowane 550 +/- 35 g czynnika + max 135g oleju. man35 w Twoim Sceniku powinno być 680+/-35 g czynnika. Na downloadzie leży odpowiedni plik z serwisówkami, polecam się zapoznać z informacjami tam zawartymi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
man35 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Przepraszam to jest Scenic dwójka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizuart Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 "Przemo", dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Temat zamknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi