sworek Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 (edytowane) Witam wszystkich jestem nowym użytkownikiem forum i poszukuje nakładki, wraz z dokładka do Renault Megane III ( 5 dz ).Takie jak na zdjęciach Orientujecie sie gdzie mogę dostać ?? ( szukałem na allegro etc. i niestety nie znalazłem ) Edytowane 12 Lipca 2011 przez sworek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B-Rey Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Na dzień dzisiejszy to zostaje ASO. Dyfuzor do hatchbacka (zdj.1) w Renault kosztuje 794,4 zł a dyfuzor do coupe (zdj.2) 789,9 zł. Na allegro był ostatnio dyfuzor do hatchbacka za 500zł. Do coupe na allegro są dyfuzory ale są to podróby z laminatu. PS: Chyba wiesz, że nie możesz zainstalować obydwu tych dyfuzorów do hatchbacka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 zostaje ASO i jest to droga rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi