oko26 Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Witam Od której strony w Scenicu II, przy wprowadzaniu numerów wtrysków liczy się jako pierwszy? Pytam bo mój mechanik mówi mi że w Reno jest odwrotnie i pierwszy wtrysk podaje się do ecu ten od strony skrzyni, a ja znowu czytam że pierwszy to ten od strony rozrządu. Jak to jest tak na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 I mechanik ma rację, w renault liczy się odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stock844 Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 dokładnie w renault liczy się odwrotnie tj. 1 od skrzyni biegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oko26 Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Dzięki wielkie za odpowiedz, bo martwiłem się że taki z niego mechanik, ale jednak miał racje a ja NIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 (edytowane) Liczy się normalnie od pozycji samochodu a nie dupy mechanika. Jak kupujecie części zawieszenia czy oświetlenia to jak podajecie o którą stronę chodzi. Lewy kierunkowskaz to z której strony jest z prawej? Zawsze mnie uczyli żeby pisać od lewej do prawej strony Edytowane 18 Lipca 2011 przez pawelsonx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czych Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Witam Kupiłem dwa używane wtryski boscha założyłem i jade bez programowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi