lumpf Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Witam, jak w temacie, koledzy będę wymieniał olej i wg. mnie wymiana co 30kkm to za długo. Czy wobec tego da się przestawić inspekcję na wyświetlaczu komputera pokładowego na 15kkm? Jeśli tak to jak to zrobić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punxhc Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 ktoś już o to pytał na forum... i ktoś inny odpowiedział: nie da się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 da się, w Babicach to robią, manualnie nie wychodząc z samochodu. tylko jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterZgora Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 (edytowane) Można zmienić, ale do tego potrzebny jest Clip. Cała operacja trwa 5 minut. Mam tak u siebie. Edytowane 4 Sierpnia 2011 przez PiterZgora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocuper Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Clip'em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 zmienia się CLIPem w minutę. sam mam ustawione co 10 kkm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi