llat Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam! Czy ktoś z kolegów ma może taki wielki katalog części (taki, który posiada każdy szanujący się sprzedawca części zamiennych) w wersji elektronicznej? Może jakiś obraz płyty, który można zainstalować na komputerze? Chodzi mi o wymiary... Wahacze, paski, rolki... Średnice, długości itd. Za każdą odpowiedź będę wdzięczny. Pozdrawiam! P.S. Na alleeeedrogo przeważnie tylko katalogi do ciągników rolniczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Poszukaj Dialogysa, tam masz wsztystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matti2515 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Poszukaj dialogys tam masz numery części i bd. mógł na tej podstawie poszukać zamienniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
llat Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ten program jest bardzo słabo dostępny w internecie... Macie jakieś sprawdzone źródło może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ja ściągnąłem stąd http://thepiratebay.org/search/dialogys/0/99/0 Szło długo ( nie pamiętam już ile ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Dialogysa można znaleźć na torrentach i na peb.pl. Ten ostatni polecam, ale chyba trzeba się zalogować, żeby zobaczyć linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
llat Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 A może tak.... Jak można uzyskać taką wielką papierową księgę (katalog) ? Trzeba mieć działalność? Sklep z częściami i dopiero wtedy np. hurtownie wysyłają sklepom takie katalogi? Czy prywatna osoba też może pozyskać taki katalog? Jeśli tak to pewnie skoro kosztuje? Dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jak można uzyskać taką wielką papierową księgę (katalog) ? Pewny nie jestem, ale chyba nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Niestety linki na peb-ie prowadzą prawie do programu. 11 części pobiera jak złoto, po 3 minuty każdy, a ostatni jest oznaczony jako illegal czyli piracka kopia i nie do pobrania, co całość kieruje do kosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Klik Panowie, słabo szukacie. Link do Dialogys-a 3.94 Multilanguage(również PL). Mirror z linka nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
llat Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Dobra robota ^^ A jeśli chodzi o te papierowe katalogi, to też dobra sprawa. Nie wiem jak to jest z Nimi jest dokładnie, ale myślę, że po prostu znani producenci np. elementów zawieszenia itd. wypuszczają takie katalogi. Hurtownie są w ich posiadaniu i zaopatrują sklepy, z którymi mają umowy. Chętnie bym wszedł w posiadanie takiego mega katalogu, bo to świetna sprawa. Ma może ktoś z Was takie cudo? Dodano: 07 Aug 2011 - 00:47 Zasysam... Znalazłem inną wersję, rzekomo sprawdzona i stabilna. Zobaczymy ile mi zajmie miejsca po instalacji i czy tak naprawdę warto Jeśli chcecie i admin ani modteam nie będzie mieć nic przeciwko to wrzucę linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 llat , ale z tego co widziałem te katalogi są podzielone na dane podzespoły/części/akcesoria, np. Katalog świeć, tulei, filtrów etc. Także byś musiał sporo tego nazbierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
llat Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 0cool, a no właśnie i szkoda dlatego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Jeśli chcecie i admin ani modteam nie będzie mieć nic przeciwko to wrzucę linki. Jeżeli nie będą to bezpośrednie linki to nie widzę przeszkód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
llat Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Za zgodą P_r_z_e_m_o link. Mniej więcej po środku posta są linki do Wersji Dialogys'a 3,92. Wersja w języku angielskim. Klik Zapomniałeś dodać, że forum wymaga rejestracji. Dodano: 07 Aug 2011 - 16:59 Zainstalowałem. Program złożony. Instalacja się muli i muli. Lepiej już chyba wejść na dobrą stronę z częściami do Megane. Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi