lumpf Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Witam, koledzy wczoraj zaobserwowałem następującą rzecz, mianowicie, po zrobieniu trasy i powrocie do domu wyłączyłem silnik, wysiadam z auta i ....., słyszę wentylator ciągle działa, postałem jeszcze z 2 minuty przy aucie a on ciągle działa. Znudziło mi się czekać i poszedłem do domu. Ciekawe czy dzisiaj odpale, czy czasami całą noc nie chodził i nie rozładował aku. Czy to normalny obiaw ?? Czy on poprostu działa powiedzmy z 5 minut i się wyłącza ?? Pomóżcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Normalne, poczytaj tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumpf Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Wielkie dzięki Przemo. Temat do zamknięcia. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi