pawelmcstock Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam, właśnie nabyłem Megane'a r. 2010 w panelu deski rozdzielczej, poniżej radia, pod małą czarną klapką znajdują się dwa wejścia na czincze, biały i czerwony, do czego one służą? i czy można jakoś podpiąć się do tego z USB, dzięki pozdrawiam Edytowane 22 Sierpnia 2011 przez pawelmcstock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Można podłączyć np odtwarzacz mp3 za pomocą takiego kabla: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shanke Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 usb się nie da, tylko przez kabel taki jak na zdjęciu wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelmcstock Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 (edytowane) Można podłączyć np odtwarzacz mp3 za pomocą takiego kabla: Dzięki! Super! miałem nadzieję, że będzie możliwe podłączenie odtwarzacza mp3 jestem po pierwszej trasie (700 km) i jestem zachwycony, M III o klasę wyżej od mojej starej M II Edytowane 17 Sierpnia 2011 przez pawelmcstock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martello Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Nie masz się co cieszyć.Co z tego, że można podłączyć odtwarzacz mp3 jak dźwięk jest beznadziejnie słaby (prawie jak ze studni), nie mówiąc o tym, że nie będzie informacji o utworach. Sterowanie też tylko z odtwarzacza. To wejście audio to jakieś nieporozumienie i archaizm w dzisiejszych czasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelmcstock Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 (edytowane) OK, wszystko zakupione, podłączone i ... działa! :) Odtwarzacz mp3 philipsa GoGear Raga (z systemem full sound, 120 zł w Media M) z wyjsciem słuchawkowym jack 3,5 mm do tego kabelek jak na zdjęciu powyżej i gra :P Rzeczywiście dźwięk jest cichszy niż przy odsłuchu z CD, więc trzeba podkręcić głośność ale zupełnie czysty i dynamiczny, bez efektu studni czy jakichś innych strat lub zniekształceń, informacje o utworach, folderach, itd, znajdują się na wyświetlaczu odtwarzacza mp3, więc tragedii nie ma :P jesli chodzi o sterowanie, to rzeczywiście większość funkcji jest dostępna tylko z samego odtwarzacza mp3, pilotem/satelitą przy kierownicy mogę jednak regulować głośność (a to najważniejsze) i mogę jeszcze regulować tony niskie (bass) też z radia. Pozostałe funkcje radia nie są dostępne. Mi to wystarcza, nie muszę już wozić płytek CD, co zawsze mnie irytowało, przekładanie ich, walające się płyty bez okładek po kabinie, itd itp. GoGear Raga ma 2GB pojemności, co wystarcza na wgranie conajmniej kilkunastu płyt w najlepszej kompresji mp3 :P pozdrawiam Edytowane 22 Sierpnia 2011 przez pawelmcstock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marbru88 Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Jaki kabelek ja nie znalazłem żadnego zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Wpisz w wyszukiwajkę: SSH8 MINIJACK - 2XRCA CHINCH i dokonaj zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi