uran0s Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Witam, powoli szykuję się do zakupu meganki II. Nie będzie to mój pierwszy kontakt z megi, gdyż mój tata miał kiedyś megane I ph II, a obecnie ma lale II ph I i nie mogę powiedzieć złego słowa o tej marce :) Interesuje mnie wyłącznie benzyna, w wersji 3 drzwiowej, dlatego nastawiam się na długie poszukiwania tej jedynej :P Prosiłbym o ocenę: http://allegro.pl/renault-megane-coupe-2-0-16v-150km-2003r-full-i1783285887.html http://otomoto.pl/renault-megane-C20185116.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xvjakubvx Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 z tego co widzę to ta z 2.0 lepiej się prezentuje i nie stoi na kołach dojazdowych :) tak patrząc mi się wydaje że szczelinki równe mimo zdjęć pod kątem przebieg na te lata przy tej pojemności bardzo możliwy, co prawda pranie tapicerki by się przydało, bierz VIN sprawdź i można jechać jeżeli się zgadza :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sKarlosMegane Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Buhaha, co to za profil jest założony w tym meganie 1.6 ?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xvjakubvx Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 profil daje 185 na jakiś śmiesznych felgach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uran0s Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Mam jeszcze pytanie co do samej awaryjności, bo o 1.6 trochę zlazłem informacji i jak każdy silnik ma swoje bolączki, ale jak to jest z jednostką 2.0? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Ma trwalsze cewki i koło zmiennych faz rozrządu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi