nodrags Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 witam, chciałem zdemontować reflektor ze swojej megi 3 ale na samym początku mam problem:/ odkręciłem 2 śrubki ktore przymają reflektor od góry i nie chce wyjść:/ ktoś mi mówił o jakiś zabezpieczeniu ze cos jeszcze trzeba wyciagnać z prowadnic czy cos:/ tylko nie wiem gdzoie to jest bardzo licze na pomoc. Pozdrawiam Regulamin pkt. 5.6, 5.9 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbeusz Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 A nie masz jakiejś listwy ozdobnej pod lampą ?? Ja w Scenicu I mam i ją się zdejmuje bo za nią są śruby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nodrags Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 niestety a;le nie posiadam zadnej listwy ozdobnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 w reflektorze z tylu jest taki niby klucz - kawalek blachy - wyciagnij go normalnie do gory i wtedy demontuj lampę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nodrags Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 dzięki za odpowiedz dokładnie było tak jak napisałeś:] dzięki. ale mam nowy problem, nie świeci mi H7 od strony kierowcy ale nie z mijania tylko z drogowych czyli tzw długich lewa świeci a prawa nie:/ żarówka dobra nie przepalona:/ czy jest może osobny bezpiecznik na ta żarówkę?? z góry dzięki za odp Skoro założyłeś już ten temat to pisz w nim, a nie zakładaj nowych o takiej samej treści. Regulamin pkt. 5.17 P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 (edytowane) I tak i nie bo może być że instalacja jest podzielona Lewa Prawa ale w tedy nic by ci nie świeciło na danej stronie pozostaje uszkodzona instalacja brak masy na lampie czy żarówce. Skoro twierdzisz że żarówka dobra to miernik i kontrolkę w łapki i szukać problemu :) Edytowane 30 Sierpnia 2011 przez Merkaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi