Lukas.s Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Witam Jak w temacie. Gdzie przykręcony jest zderzak? I jak go ściągnąć? Muszę się dostać do intercoolera a bez zdjęcia zderzaka jest to nie możliwe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
presidente Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Cześć A czy zderzak da się wyregulować trochę góra, dół? Chodzi o to, że po wymianie lampy (stara już się mocno zużyła i pożółkła)szczeliny pomiędzy lampami, zderzakiem i maską trochę się powiększyły. Czy mocowanie zderzaka (zaznaczone na powyższym rysunku 11) porusza się też w płaszczyżnie pionowej? Do czego służy 17? Na razie wymieniłem, na szybko lampe i na szybko przykręciłem zderzak, ale muszę poprawić w wolnej chwili. Nie zdejmowałem całego tylko odkręciłem z lewej strony i środek, żeby dostać się do mocowania dolnego reflektora) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Raczej pobaw się regulacją lampy, zderzak ma niewielki zakres ruchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 numer 17 jest tu ważny, musi być na swoim miejscu, inaczej będzie szczelina pod lampami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarsztyk Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 nr 17 jest zamontowany w karoserii i służy do trzymania takiego " wkładu" z tworzywa który jest zamontowany w zderzaku, czyli w sumie trzymania zderzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
presidente Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Pobawię się tym jak znajdę czas. muszę sprawdzić i 17 i mocowania. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi