mr.m Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Witam Na wstępie pierwszy temat w razie problemów proszę admina o poprawę bądź PW. Mam pytanie proszę o poradę. Chciałem poprawić nagłośnienie w swojej Meg i tak czy jak myślicie dało by radę podpiąć pod fabryczne radio wzmacniacz ? Czy trzeba wymieniać radio aby to zrobić ? Jak tak jakie polecacie ? Głośniki chciałem też prosić o radę co teraz na rynku jest godne zainteresowania. Dodam że nie chce żadnych skrzyń itp. wzmacniacz i do niego podpiąć głośniki zamontowane w fabrycznych miejscach. Z góry dzięki za pomoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Oczywiście, że się da, ale pod fabryczne głośniki to nie ma sensu, co do głośników poleciłbym Ci na przód dać coś na góre i dół (pomóżcie i napiszcie, co wchodzi w MII 3 czy 16). A jakie głośniki to zależy wszystko ile chcesz wydać na CA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamerek Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 (edytowane) brudijr pytanie dotyczy MII :) mr.m można podpiąć wzmak pod fabryczne radio. Jest kilka sposobów na to. 1 . Wzmacniacz z wejściem Hi-input czyli tam podłączasz kable głośnikowe 2. Użyjesz konwerter sygnału Jakość z powyższych jest dla mnie "przeciętna" ale jak nie zamierzasz kupować porządnego wzmaka + porządnych głośników to np taki konwerter wystarczy bo i tak nie usłyszysz różnicy. W fabryczne miejsca w MII bez przeróbek niewiele "konkretnego" zmieścisz. Edytowane 1 Września 2011 przez Dreamerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Aczkolwiek, słyszałem pochlebne opinie o konwerterze Helixa, ale to wydatek rzędu 1700zł o ile dobrze wyczytałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamerek Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 (edytowane) To za tą cenę wyciągnął bym optyka i podłączył z prockiem np H700 + RUX :) Edytowane 2 Września 2011 przez Dreamerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi