plachon Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Mam pytanko, czy ktoś z forumowiczów ma informacje czy wersja audio Bose posiada Bluetooth lub Audio Connection Box tak jak Arkamys?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monter Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Popatrz na pilota przy kierownicy a poza tym wszytkie te funkcje jeśli są powinieneś znależć w menu radia. Audio Connection Box jest widoczny gołym okiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabekbia Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 a swoja droga czy ten Audio Connection Box mozna podmienic zamiast tych chinch do ktorych nie mam pomyslu co podlaczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafelS Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Witam, Również mam pytanie jeśli chodzi o Audio Connection Box-a. Megi muzykę przez bluetooth-a odtwarza prawidłowo ale jak próbuję podłączyć taki kabel: i włączę w radiu tą opcję "z kabelkiem" to jest cisza... Tym kablem podłączałem już telefon do wieży wieży i działało. Niestety samochód nie wykrywa tego połączenie. Może coś źle robię? Zna ktoś rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jontek Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 (edytowane) tą przejściówkę czarną to masz przecież monofoniczną ma być stereo a normalnie to załatw sobie taki kabelek co ma z jednej strony czincze czyli ten biały i czerwony a z drugiej strony małego jacka ... a w radio ma być na AUX... Edytowane 25 Września 2011 przez jontek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 ACB można podłączyć, ale lepszym rozwiązaniem jest C-BOX, który komunikuje się cyfrowo po magistrali CAN z radioodbiornikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomusMaximus Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Pewnie już było gdzieś na forum, ale czy da radę podłaczyć do radia classic to złącze (audio connection box czy C-Box - nie wiem jaka różnica jest między nimi)z USB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Audio Connection Box to emulator zmieniarki. Można to podłączyć pod radio i robią to w serwisie. Możesz przez niego słuch muzyki z pendriva, ale na wyświetlaczu będziesz mieć wyświetlane tylko napisy track 1, track 2 itd. Natomiast C-Box to cyfrowy konwerter, który zamienia pliki mp3 na strumień analogowy i podaje to do radia natomiast jednocześnie komunikuje się po magistrali CAN i na wyświetlacz podaje nazwę plików z PenDriva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabekbia Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 a ile takie cudo kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robgold Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 (edytowane) Witaj Grabekbia, Poszukaj moich wątków na temat C-BOX'a w MEGANE III. Chyba byłem pierwsza osobą, która przegryzła ten temat. Kupić możesz go tylko na aukcjach z rozbitych auta (około 400PLN). Inaczej w ASO zapłacisz za niego ~2000PLN. Tak wygląda C-BOX C-BOX 1 C-BOX 2 Jeśli będziesz go kupować to koniecznie z wiązką ponieważ nie zdobędziesz tak "od ręki" konektorów i terminali do nich. Edytowane 3 Listopada 2011 przez Robgold Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi