bawi Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Witam wszystkich,mam do was pytanie,co moze być za przyczyna że przy prędkosci od 80 do 110 drga lekko kierownica a ponizej tej prędkosci i powyżej nie ma zadnych objawów,pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Jak przy 80-110 to mogę obstawiać że masz źle koła wyważone. Sprawdź najpierw to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witboy Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Może być też to, że w jednym z kół masz złe ciśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Jako i Prezes rzecze, złe wyważenie jest winowajcą - też to przerobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi