djanj Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Witam Przeszukałem forum i nie znalazłem w jaki sposób jest łączony katalizator ze środkowym tłumikiem? Mam megana 1ph2 i właśnie padło mi połączenie w tym miejscu a nie został nawet kawałek elementu łączącego, gołe rury. I teraz nie wiem czy tam jest tylko taki łącznik: czy takie złącze elastyczne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimak Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 (edytowane) Rura od katalizatora ma takie rozwalcowanie jakie ma złączka elastyczna po prawej stronie, a rura od tłumika środkowego ma coś takiego: katalizator ___//\___ tłumik środkowy .................___...___ i spięte jest podobną objemką jak na pierwszej fotografii. ......................\\/ Musiałem wstawić te kropki, aby po wysłaniu nie było to poprzesuwane. Edytowane 11 Września 2011 przez gimak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Prościej było kawałek internetowego katalogu Bosal-a wkleić jak "rysować" sleszami: http://www.catalogue.bosal.com/pages/exh_select_order_list.php?query_nr=20&sysnr=06696006 Niemniej, obejma z 1 fotki, 1 posta powinna pasować w to miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindj Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 W ph1 jest taka obejma na 100%, sprawdzałem kilka dni temu. Ph2 pewnie tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djanj Opublikowano 12 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 faktycznie pasuje obejma z pierwszego zdjęcia, dzięki za pomoc, koszt naprawy 5zl to mnie się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi