krysk Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Witam serdecznie, czy mechanizmy szyb są zamienne stronami tj prawa/lewa? O wiele więcej jest mechanizmów od strony pasażera stąd moje pytanie czy można zrobić przekładkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Nie, to jest lustrzane odbicie. A co się konkretnie stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krysk Opublikowano 25 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 W mechanizmie zerwała się linka z zaczepu (ta która odpowiada za podnoszenie szyby)- niestety po rozbiórce tapicerki nie udało mi się jej ponownie nałożyć na swoje miejsce stąd też trwają w chwili obecnej poszukiwania całego mechanizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Na allegro bywają zestawy naprawcze, cena jest atrakcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raf1234 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Taki zestaw jak pisze powyżej P_r_z_e_m_o dostaniesz w jakimś sklepie internetowym np.: Lewa strona Prawa strona Ostatnio wyłamały się u mnie zęby na przekładni przy silniczku(czarne kółeczko na zdjęciach na w/w stronie) i kupiłem taki zestaw. Pasował idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysloj Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Stron zamieniać nie wolno .Ja kupiłem lewą na allegro za 180 zł.nową i śmiga aż miło. Tak jak nie można włożyć innych przełączników podnoszenia szyb .Kostki musząbyć w tym samym kolorze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krysk Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgadzam się, jestem już po "operacji" i niestety faktycznie nie można zamienić stronami. Z przyciskami jest tak, że trzeba użyć dużej siły co by wcisnąć przełączniki w niewłaściwe miejsca - generalnie to musi się skończyć połamaniem wtyczki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi