Szumi85 Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 Zrobione jednak kostka nigdzie nie mieli w sklepie więc prowizorka na parę dni I teraz czekam na brawa ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 18 minut temu, Szumi85 napisał: teraz czekam na brawa Raczej na dymek z 10A wyłącznika, ale można i tak - włączniki mieszkaniowe, to nie odjeżdżaj za daleko od domu? - ważne, że sobie poradziłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi85 Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 17 godzin temu, jabrze napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 -Prezes Zrobiłem upgrade i jest teraz na esach muszę jakoś wrócić do domu 300 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 (edytowane) Dmuchana na minimum i bez s-ów da radę. Edytowane 26 Maja 2022 przez jabrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipAugust Opublikowano 18 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 Witam. Mogę prosić o kody do immo, popieprzone i pomieszane kluczyki, nie działa nic. Proszę również o informację, gdyż po przyciśnięciu zamknięcia drzwi kropki csly czas mrugaja w szybkim tempie bez możliwości wpisania kodu. 98102 - S1L3N 08190 - S1L3NI 96291 - S6N42 01158 - s1R85 VF1JA0F0518176293 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahles Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Witam. Żona wymieniła akumulator i baterie w kluczyku. Renault megane 2000r po lifcie. Przestał zamykać (2 kluczyki oryginalne) centralny zamek z pilota, tylko działa zamykanie centralne od środka z pulpitu. Męczące jest wciskanie wewnątrz auta przycisk centralnego zamka a potem kluczykiem ręcznie zamykanie drzwi pasażera. Z góry dziękuję za pomoc 🍻🍺 Próbowałem parować kluczyk (przysbosobić) z filmików na yotube ale zero reakcji VID_20230817_192533.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...kuba... Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 (edytowane) Hej, mam problem Scenic I 2000r 1.6 benzyna, nie świeci dioda od IMMO, rozrusznik kręci ale silnik nie odpala. Kluczyk radiowy - bez podczerwieni, sterownik silnika Sistema Siemens Sirius 32, wszystkie masy i zasilania sprawdzone i są na sterowniku silnika. Czy potwierdzi mi ktoś, ze problem ze dioda IMMO nie świeci może być spowodowany rozkodowaniem IMMO, czy raczej brakiem jakiegoś zasilania czy innego połączenia? Bezpiecznik "ALIM UCH" dobry po wyjęciu i włożeniu chyba wydobywa się jeden ciągły sygnał dzwiękowy, ale dioda od IMMO nadal nie świeci. Kontrolka czerwony Check Engine na liczniku zaświeca się po chwili i gaśnie. Żółyty Check Engine na obrotomierzu nie świeci, nie pamiętam czy tak ma być potwierdzi mi ktoś, czy u Was w benzynach świeci ten check? Edytowane 30 Listopada 2023 przez ...kuba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek38 Opublikowano 24 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 Czy mogę podmienić moduł przekaźnik immo 7700424865B S108720001 w celu sprawdzenia. Czy musiałbym podmienić komplet komputer Sirius32. W moim modelu nie ma UCH/BSI/ jest moduł przekaźnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milejow Opublikowano 24 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 Moduł immo, sterownik silnika i kluczyk są ze sobą powiązane i muszą pochodzić z jednego auta, w innym przypadku silnik nie uruchomi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybeczka Opublikowano 20 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 Szanowni, W Megance I z 1977 roku rozkodował mi sie klucz. Ogarnąłbym to za poradami z forum, tyle że w 2024 roku wszystkie podlinkowane w tym wątku strony internetowe z których pobieraliście kalkulator kodu do imo już nie działają 😞 Mam jakiśtam kod, ale nie wchodzi, więc serdecznie proszę userów o pomoc w znalezieniu prawdziwego kodu awaryjengo do mojego imo, albo podesłanie mi kalkulatora w wiadomości prywatnej na forum. W środku kluczyka takie kody są na naklejce: 04025 s12LL VIN: VF1BA0E0516013271 Dzięki!! REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.7 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 23 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2024 W dniu 20.09.2024 o 14:14, rybeczka napisał(a): z 1977 W tym roku już były kodowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi