prze Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 (edytowane) witam mam pytanie ostatnio wymieniałem żarówki w panelu sterowania nawiewem manual z klimą i zobaczyłem tam luzne wejście luzną kostke moje pytanie czy może można podłączyć panel klimy elektronicvznej do tego modelu bo do czego może być ta luzna kostka moje auto to scenic 2000 r 1,6 16v Regulamin pkt. 5.6, pkt. 5.7 oraz ostrzeżenie. Proszę poprawić wypowiedź. Czas start: 24h. 0cool Edytowane 4 Października 2011 przez 0cool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Nie nie można, poza panelem trzeba też wymienić parę innych rzeczy. Sprawa nieopłacalna. Co do wtyczki to wróżki nie ma, a tylko ona z takiego opisu by coś powiedziała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 (edytowane) luźna siwa kostka jest do climatronika. Żeby resztę układu uruchomić, trzeba kupić graty ze scenica z climatronikiem. Temat był poruszany nie raz na forum, dlatego zamykam. Edytowane 4 Października 2011 przez meganecoupe02 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi