siarex111 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Witam --- Postawilem samochod pod domem, pozniej wracajac do niego zastalem go z wzgniecionym dachem....jakis pajac skakal po moim aucie. --- Mam pytanie do Was, jak go najłatwiej,najszybciej, najtaniej wyprostowac, slyszalem,ze sa rozne zdjecia, czekam na opinie???????????????????????????????? --- dodaje zdjecia zeby sprawe ulatwic, probowalem reke cos mi sie udalo wystukac,ale wole nie kombinowac. pozdrawiam Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki i 5.9 - Enter P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 najłatwiej, najszybciej i najtaniej to młotkiem albo kopaj go od spodu. A tak na poważnie to jedź do blacharza i Ci zrobią jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś to na policję, bo może w okolicy było więcej takich przypadków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq111 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Są ludzie zajmujący się usuwanie wgniotek bez malowania. Proponuje do nich udać się. Na jakimś forum(już nie pamiętam) czytałem i widziałem zdjęcia też dachu w gorszym stanie(chyba niebieski Peugeot to był) i wyciągnęli wszystko elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Za takie coś powinni łapy połamać :) Płat dachu do wymiany, spróbuj wypchnąć przez podsufitkę. Blacha już się uciągnęła, wiele z tym nie zdziałasz. Tez mam małe wgniotki na dachu, na razie nie robię, bo przy sprzedaży okaże się, że "fura była po dachowaniu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq111 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Znalazłem to forum Link post osoby: Sepp z 12 Maj 2011, 21:42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Kiedyś widziałem filmik, jak koleś usuwał takie wgniecenia suszarką do włosów i sprejem. Ogrzewał miejsce wgniecenia suszarką do włosów jakieś 5-10 min. Następnie szybko spryskał sprejem. Wgniecenie samo wyszło, nie było widać żadnych śladów. Generalnie w metodzie chodziło o podgrzanie i szybkie schłodzenie miejsca wgniecenia. Metoda podobno skuteczna, ale nie na wgniecenia z rantami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 usuwał takie wgniecenia suszarką do włosów i sprejem. Ten "sprej" to CO2, potocznie zwany suchym lodem. Metoda już na forum opisywana jak i jej wyniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi