majster-b Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Witam serdecznie, Szukam jakiegoś miłego auta dla rodziny 2+2. Z laguny II zjechałem do megane II ponieważ fundusze nie są za bogate. Pomóżcie proszę w ocenie tego auta. Z tego co wiem (oglądałem go u właściciela), to jest samochód odkupiony z firmy statoil z pełną dokumentacją - książka serwisowa jest do ok 155 tysięcy. Z grubych rzeczy wymieniono sprzęgło i turbo oraz standardowe elementy ulegające zużyciu. Wlew paliwa ktoś próbował otworzyć na siłę aby się włamać ale się nie udało. Wszystko inne wygląda czysto i ładnie (podłoga pod tylnymi siedzeniami, podłoga bagażnika). Oto link: http://otomoto.pl/renault-megane-C20316849.html Z góry serdeczne dzięki.. K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Wlew paliwa ktoś próbował otworzyć na siłę aby się włamać ale się nie udało Abstrahuję od tematu ale to musiał być jakiś nieudolny złodziej. Megi i Sceniol nie maja przecież korków na zamek, a dwójki nawet korków pozbawione. Raczej o wydojenie paliwa chodziło, albo wymyślona bajeczka dla kupującego o uszkodzeniu okolic klapki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punxhc Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 W przypadku kradzieży paliwa raczej robi się nawierty a nie dobiera nieudolnie do wlewu... Trudno oceniać po znikomym opisie i zdjęciach. Skoro go oglądałeś na żywo, to bierz go na przegląd i decyduj. Jedno co mogę powiedzieć - za 1.9 dCi 2004 to cena jest niska. Przebieg realny, trochę spora szpara pomiędzy maską a lewym nadkolem. Ale skoro bezwypadek to może tylko złudzenie... Trochę dziwne, że auto w dobrej cenie, ogłoszenie oglądane ponad 1500 razy, a nikt go jeszcze nie kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster-b Opublikowano 16 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 No właśnie. W poniedziałek jestem umówiony w serwisie. Właściciel nie robi żadnych problemów. Mam Vin samochodu jeśli coś miało by to wyjaśnić. VF1KMRC0631B56678 - zrobiłem zdjęcie i niestety nie wyszło za ostre więc tam gdzie C może być równie dobrze G.Co do samego ogłoszenia to nie mam doświadczenia. Samochód był flotowy więc może dlatego. Pozdr. K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 jutro zobaczę inny sposób sprawdzenia, zastanawia mnie brak chlapaczy tylnej osi, z przodu są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi