Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Prośba o ocenę...

majster-b

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Szukam jakiegoś miłego auta dla rodziny 2+2. Z laguny II zjechałem do megane II ponieważ fundusze nie są za bogate. Pomóżcie proszę w ocenie tego auta.

Z tego co wiem (oglądałem go u właściciela), to jest samochód odkupiony z firmy statoil z pełną dokumentacją - książka serwisowa jest do ok 155 tysięcy. Z grubych rzeczy wymieniono sprzęgło i turbo oraz standardowe elementy ulegające zużyciu. Wlew paliwa ktoś próbował otworzyć na siłę aby się włamać ale się nie udało. Wszystko inne wygląda czysto i ładnie (podłoga pod tylnymi siedzeniami, podłoga bagażnika).

Oto link:

http://otomoto.pl/renault-megane-C20316849.html

Z góry serdeczne dzięki..

K.

Wlew paliwa ktoś próbował otworzyć na siłę aby się włamać ale się nie udało

Abstrahuję od tematu ale to musiał być jakiś nieudolny złodziej. Megi i Sceniol nie maja przecież korków na zamek, a dwójki nawet korków pozbawione. Raczej o wydojenie paliwa chodziło, albo wymyślona bajeczka dla kupującego o uszkodzeniu okolic klapki.

W przypadku kradzieży paliwa raczej robi się nawierty a nie dobiera nieudolnie do wlewu...

Trudno oceniać po znikomym opisie i zdjęciach. Skoro go oglądałeś na żywo, to bierz go na przegląd i decyduj. Jedno co mogę powiedzieć - za 1.9 dCi 2004 to cena jest niska. Przebieg realny, trochę spora szpara pomiędzy maską a lewym nadkolem. Ale skoro bezwypadek to może tylko złudzenie...

Trochę dziwne, że auto w dobrej cenie, ogłoszenie oglądane ponad 1500 razy, a nikt go jeszcze nie kupił.

No właśnie. W poniedziałek jestem umówiony w serwisie. Właściciel nie robi żadnych problemów. Mam Vin samochodu jeśli coś miało by to wyjaśnić. VF1KMRC0631B56678 - zrobiłem zdjęcie i niestety nie wyszło za ostre więc tam gdzie C może być równie dobrze G.Co do samego ogłoszenia to nie mam doświadczenia. Samochód był flotowy więc może dlatego.

Pozdr.

K.