Gerdziu Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Witam, posiadam Meganke II z 04r kombi i mam maly problem. Otoz zerwala mi sie tasma tzw zwijak i kupilem calego pajaka. Przelozylem calosc i wlasnie sie zoorientowalem po fakcie ze nie ma w prawej manetce tylnej wycieraczki. Moje pytanie czy moge zamienic sama manetke i czy to bedzie dzialac??? Nie moge nigdzie znalesc informacji na ten temat i dlatego pisze ten post. dzieki za zainteresowanie. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Drugi taki sam wątek wylądował w koszu P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco24 Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Witam serdecznie. Mam podobny problem tyle tylko że mnie dali w warsztacie pająka do sedana który ma za dużo o tylną wycieraczkę i brak w drugiej przednich halogenów.Ciekaw jestem czy wszystkie płytki w pająku mają te wszystkie ścieżki a różnią się tylko manetkami. Tak czy inaczej trzeba będzie to rozebrać i sprawdzić. Ktoś chętny aby udzielić wsparcia jestem z Dąbrowy Górniczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rqb1991 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Witam. Sorki za "odgrzanie kotleta" ale nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na to pytanie a nie chcę tworzyć nowego tematu. Szukałem przełącznika zespolonego do mojego Grandtoura jednak ciężko jest go dobrać. Albo nie ma tempomatu, albo innej funkcji. Udało mi się dostać najbardziej odpowiadający mi przełącznik jednak jest od sedana co za tym idzie brakuje wycieraczki z tyłu. Mam stary z uszkodzonym zwijaczem i chciałbym przełożyć samą manetkę. I tu rodzi się pytanie jak u poprzedników. Czy jest to wykonalne? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwansterp Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) Każdy przełącznik podejdzie, tylko może coś nie obsługiwać. W sedanie nie ma tylnej wycieraczki, więc w hb, czy kombi nie włączymy jej, jak taki zamontujemy od sedana. Najdroższe są wersje z tempomatem, należy zwrócić uwagę na halogeny przednie, guzik auto i obsługę bc. Edytowane 15 Marca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi