athlon64x4 Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Witam! Na renault.pl mała zmiana (albo ja byłem slepy i wczesniej tego nie widzialem) - ruszylo cos takiego jak "Moje Renault" - można się zalogowac i po podaniu VIN'u przegladac różne rzeczy związane z naszym samochodem (kolor, silnik, wersja wyposażenia), mamy również dostęp do kalendarza, można umawiac sie do serwisu, jest poradnik, oferty, alerty itp... Ogólnie jakiś krok do przodu :D A zakładka multimedia od roku - "Już wkrótce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Jest już od dłuższego czasu, chyba nawet pisałem tu przy okazji voucherów 2x200zł na usługi serwisowe dla zarejestrowanych w "Moje Renault". Jednym słowem warto się zarejestrować, pewnie będą jeszcze jakieś bonusy dla użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MUFC Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Czy Wam tez tak dlugo dodaje samochod? Wpisalem VIN, date I rej. i laduje, laduje i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 ;) czekałem pół godziny i nic, nie mogę dodać samochodu. VIN jest na 100% prawidłowy, w Dialogysie nie było z tym problemu. Dodano: 14 lis 2011 - 14:48 PS Chyba wiem o co chodzi :D Jak autko nie było serwisowane w ASO to nie ma go w bazie i dlatego tak miele. Szkoda, że nie można podejrzeć co było robione w takim autku, ale opis wyposażenia jest zadowalający. ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MUFC Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 (edytowane) Ale po pol godziny sie w koncu zaladowal? Bo mowisz, ze opis wyposazenia jest zadowalajacy. Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 14 Listopada 2011 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Mnie rejestracja, zalogowanie trwało kilka sekund. Link potwierdzający rejestrację konta- błyskawicznie. Zaraz po tym pełna funkcjonalność, tyle tylko, że auto jest z przypisaną poprzednią, jeszcze francuską tablicą rejestracyjną. No i opis na liście wyposażenia jest po ichniemu. :D poza tym bardzo ogólnikowy. Na specyfikacji z ASO mam to bardziej szczegółowo opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Ale po pol godziny sie w koncu zaladowal? Bo mowisz, ze opis wyposazenia jest zadowalajacy. Znalazłem na forum VIN i datę rejestracji :DNo cóż ludzie podają różne rzeczy w sieci a potem się dziwią ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iceman_k Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Mam ten sam problem, dodanie auta po VIN - ładuje, laduje i nic :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 A podajecie datę pierwszej rejestracji???? Tez miałem dylemat którą wpisać. Wpisałem faktycznie pierwszą z Francji i załapało błyskawicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DizzyX Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 No cóż, ja wpisałem datę pierwszej rej. jaką mam w DR -> innej nie znam, a Kartę Pojazdu mam w domu (skromne 50km :D )... więc póki co chyba auta nie dodam ;) :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Podajecie i nadal nic. :D Ciekawe, bo autko na pewno było serwisowane w ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 U mnie chwyciło od razu. No ale auto mam nowe, z lipca tego roku. Wszystko pięknie wczytało, nawet zdjęcie sobie dodałem. :D Fajnie zrobiony jest ten porgram przeglądów, w zależności od aktualnego przebiegu (nie wiem czy u wszystkich tak samo to wygląda). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 A gdzie trzeba wejść by sprawdzić te elementy dodatkowe, wyposażenie, silnik etc ? Szukam i nigdzie nic takiego nie mam :D Mój to chyba istny golasek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Moje samochody > zobacz szczegóły. Do wykazu wyposażenia przesuwamy w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Czyli jednak, mój to swoisty golasek :D Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi