sebcio76 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Fajna stronka, zalogowałem się błyskawicznie w 15min wszystko załatwione tylko dlaczego dane dotyczące wyposażenia nie są po polsku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Ja mam po polsku. Może to zależy od tego, w którym kraju auto było kupione jako nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 (edytowane) Próbowałem dodać auto, ale się chyba jednak nie da (może za dużo lat już ma) :D Auto kupione w PL salonie, nie wchodzi ani data pierwszej rejestracji, ani data wydania wpisana w gwarancję. Auto było serwisowane przez jakiś czas. Edytowane 16 Listopada 2011 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 (edytowane) Spróbuję swojego starszego sceniola dopisać. Obaczymy co wyjdzie. kupowany i rejestrowany w Austrii, w Polsce jednak w ASO też już był na przeglądzie. Próbuje już 15 minut i nadal nie może dodać. Edytowane 16 Listopada 2011 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawapromyk Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Mi udało się szybko zarejestrować, natomiast mam trudności z dodaniem samochodu (czekam parę minut i nic)... Pewnie wina dużej bazy danych :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 U mnie starszy sceniol już 2 godziny jest dodawany i nadal szuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes23 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Ja niby się zarejestrowałem, ale maila do potwierdzenia nie ma od dwóch dni ;c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawapromyk Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Przy drugim podejściu udało się mi dodać oba samochody. W Megance 1.4 - słabiutko, niby jest w bazie, ale oprócz wersji wyposażenia nic nie ma. W 2.0 już jest więcej, ale też skromnie. Dużo więcej informacji można uzyskać w serwisie. Czy Ktoś ma jakieś informacje na temat przebiegu swojego auta, historii serwisowania itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 (edytowane) maila do potwierdzenia nie ma od dwóch dni Sprawdź w "spamie", bo ja właśnie tam znalazłem jeśli masz @gmail Edytowane 17 Listopada 2011 przez 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieczar Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 ja się zarejestrowałem 2 dni temu, wprawdzie potwierdzenie było w spamie na gmailu, ale rejestracja przebiegła szybko, dodanie samochodu również... informacje jakie mam o samochodzie, to wyposażenie itp. oraz francuski jeszcze numer rejestracyjny :D żadnych informacji na temat serwisowania auta w ASO, a takie wiem, że są bo sprawdzałem osobiście w ASO dawno temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Informacji o serwisowaniu nie ma tej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes23 Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 (edytowane) Znalazłem w spamie, dzięki koledzy :D edit: Jestem już w pełni zarejestrowany ale... no właśnie... Dodałem samochód, trwało to kilkanaście sekund Lecz nie ma tam o nim żadnych danych poza silnikiem. Nie wiem co może być nie tak. Może Wy wiecie panowie? Edytowane 17 Listopada 2011 przez prezes23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartos Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Kurcze mi nie chce wejść też niestety.. Nie mam pojęcia od czego jest to zależne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makin23 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 jak przetłumaczyc z francuskiego na polski?? bo wszystko mam po francusku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes23 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Proszę kolego. : ) http://translate.google.pl/?hl=pl&tab=wT#fr|pl| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi