Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Moja Instalacja LPG - TECH

adbaca

Rekomendowane odpowiedzi

Chodzi mi o to że tak napisałeś wcześniej jakbym miał auto bardzo "skręcone" na gazie. Obecnie wgrana nowsza wersja programu jest do sterownika i włączona adaptacja[/b. Może mi ktoś tak po ludzku wyjaśnić temat adaptacji, po co to czemu co daje co ma na celu?? :] Po włączeniu adaptacji wgraniu softu suwak od mieszanki skoczył delikatnie w górę (25_11_2d oraz 26_mapa_wyk2d)ale to chyba raczej nie możliwe :] Poniżej wrzuciłem jak się ustawia po oprogramowania. A czy wyskakuje Ci błąd "obroty zanikły przy włączonej stacyjce"??

Właśnie odkryłem że po zamontowaniu instalacji LPG powinienem jeździć częściej na wstecznym :]. Kurde chyba instalacja jaką mam jest przykładem jak nie powinna wyglądać :]

Chciałem się pochwalić wam że gazmen u którego była założona instalacja usunął mi błąd znaczy przyczynę pojawiania się błędu "za niskie ciśnienie gazu przed włączeniem elektrozaworu. Jestem bardzo szczęśliwy z tego powodu pomijając to że mu musiałem pokazać palcem gdzie możliwie ulatnia się gaz. Dzięki Waszym opiniom i tym co napisaliście udało mi sie pomóc gazmenowi No cóż co człowiek jest w stanie zrobić dla innego tym bardziej że mu za to zapłaciłem. Ale to jest nic zobaczycie jak mam założoną instalacje już niedługo wrzucę fotki.

post-32360-0-53282300-1322384082_thumb.jpg

post-32360-0-52574200-1322384094_thumb.jpg

post-32360-0-80998700-1322384104_thumb.jpg

post-32360-0-67413900-1322384145_thumb.jpg

Edytowane przez adbaca