Gość gomez.pl Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Chciałbym zapytać jakie macie wersje softu i czy dana wersja wnosi jakieś poprawki/modyfikacje ? Mam megi z 2003 a soft to 8.31 pytanie czy jest nowszy i czy coś daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikpik Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 mam 2003 i 9.03 wiec nowszy jest, ale co wnosi to Ci nie powiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 A jest jeszcze nowsza od 9.03?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikpik Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 9.15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Chętnie bym sobie sprawdził ale nigdzie nie mogę się doczytać jak to zrobić w wersji po liftingu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gomez.pl Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 a można w ogóle zaktualizować oprogramowanie ?? rozumiem że tylko przez kabel.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Można Clipem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orion Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Czy ktoś już porwał się na aktualizację softu w megane 2 ph1? Czy możemy raz na zawsze określić czy taka aktualizacja jest możliwa? Ja także mam 8.31 i zanim udam się do serwisu wolę wiedzieć czy mam w ogóle o czym z nimi rozmawiać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi