getme Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 (edytowane) Pytanie jak w temacie - czy kupowanie używanych cewek na Allegro (ok. 70 zł. sztuka) ma sens i czy jest bezpieczne dla auta? Sprzedawcy dają gwarancje rozruchowe, ale czy to wystarczy? Megane II, 1.6 16 V (znowu cewki padają jak muchy) Edytowane 7 Grudnia 2011 przez getme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanfran Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Tak, spokojnie możesz kupić używaną cewkę. Jedynie na co polecam zwrócić uwagę to na jakość uszczelki na cewce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 cewki denso są praktycznie niezniszczalne, można brać w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blayders Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Cewki denso tez sa do wykonczenia tylko ze 2 razy trudniej niz sagem . W megane III sa jakies poprawione cewki bosch'a wlasnie je testuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_m Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Ja kupiłem jakiś czas 2 używane BERU. Mialem mix: 2 Beru i 2 Sagemy. Teraz mam komplet beru i jest ok. Za dwie używki dałem 90 PLN . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 spokojnie brać, ja nawet wtrysk kupiowałem uzywany sterujący i chodzi do dziś dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi