kanar666 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 U mnie jest dramat,sypie od samego rana i do tego bardzo silny wiatr a warunki na drodze bardzo kiepskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Warszawa zasypana i, jak tradycja nakazuje, nieodśnieżona. Przez cały dzień widziałem 1 (słownie: JEDNĄ) pługo-piaskarkę. Drogowcy nie dali się oczywiście zaskoczyć :l: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 sypie ... sypie i dmucha więc jutro będzie ciekawie. Od rana łopata i dwie godzinki wyrwane z życiorysu :l: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Niestety jutro też mam wyjazd, jak co tydzień potężne zakupy. A przed garażem zaspa się usypała prawie do 1/3 drzwi. Śnieg z wyjazdu do bramy na szczęście wymiotło, brama sama sobie odśnieża przed sobą. (też w zaspę wchodzi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Ja teraz nie miałem gdzie auta zaparkować ale nie z kuli braku miejsc tylko śniegiem tak jak gojgien mówisz prawie po same drzwi :l: Na osiedlu nam pługo-piaskarki nie potrzebne bo sami odśnieżamy śnieg zderzakami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Pada to mało powiedziane. Sypie i sypie, tragedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Pada cały dzień,drogi zasypane,ponad 10 cm śniegu na balkonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Pada :l: Niech pada jak najdłużej, w końcu zima. Wysłano z GT-I9100 poprzez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Niby tak, ale niech też odśnieżają. Miejsce parkowania musiałem zmienić bo na to co zwykle nie mogłem wjechać, a leżał tam tylko napadany śnieg (liczka osiedlowa więc nie odśnieżana w żaden sposó:l:. Aktualnie przestało padać, zobaczymy jak będzie jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Pada, ale na drodze lód. Dziś podczas powrotem trasa tak rzuciło autem ze jechałem 40 km/h zamiast 90 km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kambol Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Ludzie zatracają umiejętność wykonania jakiejkolwiek innej pracy niż własny zawód. Teraz już potrzeba specjalisty od utrzymania dróg, żeby odśnieżył nasze miejsce parkingowe... :l: Ja tam zimą jeszcze wożę w samochodzie szuflę i umiem z niej korzystać. Doprawdy już nam niedaleko do społeczeństwa typu amerykańskiego. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Kambol - zgadzam się w 100% Z tego co widać po tym temacie to część ludzi nie może znieść, że śnieg pada :l: Ja osobiście uwielbiam śnieg w zimie, w końcu po to jest zima. Trzeba odśnieżyć? Żaden problem. Uwielbiam odśnieżać cały swój podjazd, a i auto pod chmurką stoi i też trzeba je odśnieżyć. P. S. W Krośnie nadal pada ale już mniej niż wczoraj. Wysłano z GT-I9100 poprzez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 U mnie troszkę dosypało. Szkoda tylko, że tak mało. Krajobraz nabrał troszkę uroku a nie ciągle szaro-buro :l: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 U mnie w sumie od wczoraj rana spadło jakieś 10-15 cm. Jakby wczoraj temperatura przez dzień utrzymywała się poniżej 0°C to było by go 2-3 razy więcej. A tak zostało tylko to co spadło na ziemię. Z auta cały śnieg mi zjechał. Dzisiaj, zamiast auta był jedna kupa śniegu, jakby nie to ze po wduszeniu na kluczyku przycisku migają kierunki nie wiedział bym, które auto jest moje :l: Potem 15 min odśnieżania i jazda. I tu się zaczyna... Mieszkam przy ulicy, przy której jest baza pługów, więc każdy wyjeżdżający z bazy pług musi przejechać ulicą, ale to tylko teoretycznie. Bo na drodze było klika cm kopnego, przemielonego śniegu, nawet nie błota pośniegowego. Reszta ulic w mieście niby odśnieżona, ale ślisko, więcej jak 30-40 km/h strach jechać. Przy lekkim dotknięciu hamulca momentalnie włącza się ABS. Ale co tam w końcu zima jest ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 U mnie jeszcze trawę widać :l: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi