wojcik9 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Witam, Oglądałem dzisiaj Meganke http://otomoto.pl/renault-megane-dynamique-f-vat-1-wl-C21883568.html Auto na pierwszy rzut oka jest OK, nie znam tego modelu samochodu. Prosiłbym zatem was o opinie o ewentualnej awaryjności, na co powinienem zwrócic uwagę przy kupnie? Dziekuje za wszelkie uwagi. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafelS Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 (edytowane) Jeśli ma to dla Ciebie znaczenie, w aukcji nie mogę dopatrzeć się "hasła": bezwypadkowy. Jestem w posiadaniu Meggi III z takim silnikiem ale ma ona dopiero 50 tysięcy, więc ciężko cokolwiek powiedzieć poza tym, że ma fajną charakterystykę. Odkąd ją mam (a jestem drugim właścicielem) nic negatywnego się nie działo. Edytowane 19 Grudnia 2011 przez RafelS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Auto kupujesz od dealera, który wziął je w rozliczeniu zapewne. W szmelc by się raczej nie pchał, a przed kupnem zapewne je sprawdzili dokładnie. Choć i tak uważać trzeba, bo był już program w TVN że ktoś trafił na "minę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekade Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 1 rejestracja 12.2009, więc teraz mu się skończyła. Ale samochód od dealera, więc można wynegocjować, aby dał gwarancję na niego :) Warto o tym pogadać w trakcie negocjacji i zobaczyć jak do tego ustosunkuje się sprzedawca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi