FilipS Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Witam Ostatnio wymieniałem kolejną przepaloną żarówkę w przedniej lampie. Podczas tej operacji zaobserwowałem dziwne piszczenie przy silniku oraz takie chrobotanie jakie wydaje działający dysk twardy (z niczym innym mi się to nie skojarzyło). Zaznaczam, że silnik nie był odpalony, tylko włożona karta, światła również były wyłączone. Nie sprawdzałem czy zanika po np. włączeniu silnika. Czy może ktoś spotkał się z podobną przypadłością? Pozdrawiam FilipS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czortyn Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Witam Jest to dzwięk pracy przepustnicy znika zaraz po tych trzaskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindj Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Może to silniczek recyrkulacji, ten od obiegu zamkniętego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czortyn Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 U mnie ten dźwięk słychać od samego początku w serwisie powiedzieli mi, że to jest normalna praca przepustnicy. Słychać to tylko jak samochód stoi w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipS Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi