ajsmen Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Mam problem z termometrem. Od jakiegoś czasu temp na wyświetlaczu wariuje od -40 do +20 stopni - skacze. Myślałem że termometr się uszkodził. Ale ostatnio wyjąłem radio (do czyszczenia lasera) i zauważyłem że termometr działa normalnie. Radio nie jest w żaden sposób połączone z termometrem (oprócz wspólnego wyświetlacza). Skąd takie wariacje termometru gdy włożone jest radio ? Pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Słaby styk + brak kontaktu. Nie wykluczone, że gdzieś masz przetarty kabelek od czujnika w lusterku. Popraw piny we wtyczce wyświetlacza, bodaj czerwona, ta z prawej strony wyświetlacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsmen Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Ale czy ten przetarty kabelek ma związek z radiem? jeśli tak to jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 (edytowane) Wiązka może się inaczej układać po wyjęciu radia, styk w gnieździe mógł się poprawić jak ruszyłeś kablami. Edytowane 3 Stycznia 2012 przez fred Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Może powodować zwarcie, ale to trudno ocenić, trzeba to widzieć. Wyjmij wyświetlacz i sprawdź styki we wtyczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk2 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 To jedna z częstych awarii.U mnie termometr już dawno przestał działać i czekam do najbliższej okazji by się tym zająć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsmen Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Ok. Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi