nepomucen Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 [Cięcie] Też używam 1,7 co prawda w wersji EN, ale opisem jest słowo "lightning". Radzę doczytać w regulaminie o zasadach cytowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 kurt, kurcze szukam, szukam tej strony i nie mogę znaleźć. Baranek sobie nie dodał do ulubionych. Sprawdzę jeszcze w domu, bo patrząc po godzinie posta, z tamtąd go pisałem. Na pewno znalazłem przez google, ale.. nepomucen, też to mam, podłączyłem dzisiaj ale jest dopisek że to sonda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Pytanie do admin mam listę kodów po polsku gdzie można by było ją umieścić [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi3737 Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Czy mógłby ktoś sie podzielić jakis dobrym programem do diagnozowania auta? np. scanmaster-nie moge znaleźć nigdzie na googlach do sciagniecia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 http://ssanie.pl/post43086.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 A co myslicie o tym: http://www.allegro.pl/item827127248_can_cl...lt_peugeot.html Gosc oddaje kase jak cos nie tak. Z resza zgodnie z obowiazujacym prawem przy zakupie na odleglosc mamy na to 10 dni bez koniecznosci podawania przyczyny (oczywiscie sprzet nie moze nosci oznak urzywania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 a co chcesz tym zrobić ? powiem co dasz rady, a wiec dasz rady sobie w renówce odczytać i kasować błędy ale tylko dotyczące silnika, z osprzętem i elektorniką jest już problem, możesz podejrzeć parametry pracy silnika takie jak obroty, temperatura, odczyty z niektórych czujników, nic po za tym nie zrobisz, więc zależy czego oczekujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Nie chce niczego korygowac i zmieniac, zwykla ciekawosc, np. temp, obroty itp. Jak ostatni podpinal mechanik CLIPA to pokazal mi jak pracuja wtryski tzn. wspolczynnik korekty wtrysku na + i - (wszystkie miescily sie w 1 a ponoc norma jest do +- 5), bede mogl tym urzadzenie tez to podejrzec? Z ciekwszysch funkcji ktorych nie ma na desce rozdzielczej co tym mozna zobaczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek44 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Po ilości sprzedaży widać że niezłe no i "taniocha" urządzenie! Szkoda, że do renówek tylko po 2002 roku :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matjas3000 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 kupilem na próbe, sprzedający dorzucił płytke z programami, polowa z nich sie z moim scenic II z 2004r komunikuje, na desce rozdzielczej swieci mi sie "service" a zaden program nie widzi bledow. Wiem ze ten błąd pochodzi od hamulca recznego wiec tak jak pisali poprzednicy, interfejscy widza tylko bledy silnika a innych nie rozpoznaja jak dla mnie lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba. Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 matjas3000, większość rzeczy w Renault tylko CLIP'em. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matjas3000 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Cięcie Widze ze jestes z lublina... w takim razie ile kasy mam szykowac na skasowanie tego bledu u ciebie? Regulamin jasno mówi o zasadach cytowania i pisania postów Pomijając polskie znaki ale nazwy miejscowości wypadałoby już napisać z WIELKIEJ LITERY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roben Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 jaki interfejs podłączy się z Megane II 1,5DCI z 2003r? podłączyłem interfejs VAG KKL z programem Renault DDT2000, odczytuje błędy, można nawet programować wtryskiwacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cuda__2 Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 a możesz napisać na jakim protokole ci sie łączy z modułami ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roben Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 musiałbym podłączyć i zobaczyć na jakim module się łączy, zaś port to trzeba sobie na taki do którego jest podłączony interfejs, ja mam przez com a nie usb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi