sanfran Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Pytanie dotyczące START-STOP. Nigdy nie trzymam przycisku tak długo, aż silnik zaskoczy, tylko naciskam i zaraz puszczam; ale co w przypadku gdy silnik nie chce zaskoczyć. Jak długo rozrusznik kręci silnikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Nie wiem, u mnie jak do tej pory zazwyczaj zaskakuje od razu. Też tylko naciskam i puszczam START, reszta dzieje się samoczynnie. We wspomnianej Lagunie brata, musiałem trzymać przycisk aż do rozruchu silnika, byłem zaskoczony że działa inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 W lagunie slot karty ma dwa czujniki jak wsadzisz ją nie do końca to włączają się akcesoria (1 czujnik) jak wsadzisz do końca włącza się zapłon (2 czujnik) a rozrusznik działa z automatu naciskasz start i puszczasz ,reszta robi się sama .Ten drugi czujnik często nawala i wtedy rozruch jest możliwy tylko przez trzymanie przycisku start tak długo puki nie odpali silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Pytanie dotyczące START-STOP. Nigdy nie trzymam przycisku tak długo, aż silnik zaskoczy, tylko naciskam i zaraz puszczam; ale co w przypadku gdy silnik nie chce zaskoczyć. Jak długo rozrusznik kręci silnikiem? ZTCW około 5 sekund. później należy ponownie nacisnąć przycisk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanfran Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Pytanie o START-STOP a silnik wysokopręźny. W poprzednich TD to ja decydowałem kiedy kręcić rozrusznikim - czy czekać na zgaśnięcie spiralki czy nie. A jak to się odbywa w systemie START-STOP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechukud Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Automatycznie sam tak długo grzeje ile potrzeba ,zima o wiele dluzej niz latem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanfran Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi