Assassin Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Witam. Nie doczytałem na forum czy ktos to samo ma wiec zrobilem nowy temat.. Zaczelo sie tak, że przyjechalem Meganka do domu i jak zawsze wylaczylem silnik, otworzylem drzwi wysiadlem i zamknęłem kartą. I tu jest problem. Niby auto jest zamkniete ale nie zamykaja sie drzwi tylnie lewe. Tak samo jak siedze w srodku, zamkne centralnym ale nadal mozna otworzyc je od zewnatrz. Nie mam tego systemu HF. Moze to byc temperatura? Bo mam nadzieje ze to ona :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Problem poruszany był na forum. Przyczyna mróz. Zamknąć można ręcznie. Jak to robić masz tutaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punxhc Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Teoretycznie coś może zamarznąć w zamku... Najprościej podjechać do jakiegoś ogrzewanego garażu (jeśli nie masz), np. do centrum handlowego i zostawić auto na jakiś czas. Jeśli zacznie działać, to wszystko jasne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi