sergiu83 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 takim specjalnym kluczykiem, powinieneś dostać z samochodem- albo felgami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 dzięki za błyskawiczną odpowiedż :D niestety nie mam takiego klucza razem z autem. Domyślam się że powinien on być w tym styropianie co lewarek... Nie wiecie może gdzie można taki klucz kupić? Na allegro znalazłem tylko ten do śrub. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 poszukaj w jakiś zakamarach, schowkach etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibbler Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Kup sobie szczypce wydłużone proste (takie kombinerki z długimi cienkimi nosami) w jakimś sklepie elektrycznym. Niestety (dla właścicieli felg z dekielkami) da się tą śrubkę właśnie takimi szczypcami odkręcać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatMan Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 A o myślicie do sedana MIIphI o takich kółkach? cena jakby trochę niska nie? http://allegro.pl/item641401486_4x100_vect...ane_laguna.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sartek Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Faktycznie niezbyt drogie. Ciężko mi sobie wyobrazić, jak będą wyglądać w sedanie, ale z pewnością będzie to oryginalne połączenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Ja je miałem kupować,ale po głębszym zastanowieniu zrezygnowałem. Wzór mi się nie spodobał,szczególnie te pseudośrubki. Już 2 miesiące są na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatMan Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 No właśnie tak się zastanawiałem bo jednak MII ma dość kanciaste kształty a nie takie okrągłe linie... poza tym nie mogę się do gościa dobić aby dowiedzieć się o historię tych kółek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 spotkałem ostatnio kilka razy kółka bardzo podobne do Portali, moim zdaniem nie wyglądają za ciekawie. Foto jak wyglądają na Megance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Witam, mam pytanie odnośnie osadzenia felgi , czy ET 45 nie będzie za małe do megane II ?bo z tego co widziałem 17" mają 49 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sartek Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Będzie OK, ja mam u siebie ET 37 i też jest OK :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 To tym razem ja zapytam. Zaobserwowałem takie felgi; http://allegro.pl/item669972777_7_5x17cali_4x100_tuning.html Jak myślicie, będzie to pasowało do mojego GT? Od dawna chodzą mi po głowie koła w takim kolorze. No i to ET 35.. czy nie za mało? Edit; oops, już poprawiony link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 pawelp2008, chyba zły link podałeś bo nie widzę tam kółek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 meganecoupe02, poprawione :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Ciekawy wzór, szkoda że tylko 17" :) Myślę że ładnie by wyglądały, chociaż do czarnuli bym założył coś bardziej kontrastowego. Może jakiś VT by się udało zrobić? Mamy na forum jakiegoś specjalistę od VT?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi