kawa7777 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Jestem Ciekawy jak sobie Wasze autka radzą z mrozem pod kątem elektroniki, ja od 3 dni mam zamieszanie przed pierwszym uruchomieniem auta po nocy, pojawia sie komunikat "możliwa awaria silnika" i czerwona kontrolka serwisowa stop. Dzwoniłem nawet do serwisu, tam też dwa podejścia do tematu - pierwsze laweta, drugie - to zwykłe ostrzeżenie wynikające z nietypowej sytuacji tj temperatury. po kilku włożeniach i wyjęciach karty udaje sie na szczęście wyłączyć tą informację - widać komputer dostaje sygnał ze wszystkich przekaźników. Co ważne - w serwisie powiedzieli, można spróbować uruchomić, jeśli po rozruchu kontrolki nie zgasną, zostaje tylko laweta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawapromyk Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 U mnie żadnych problemów nie ma. Jedynie ciekłe kryształy powoli działają :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan_KTP Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 U mnie też wszystko ok, żadnych dziwnych zachowań elektroniki nie zaobserwowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 (edytowane) Jedynie ciekłe kryształy powoli działają To samo jest u mnie po nocy. Potem OK. Edytowane 5 Lutego 2012 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 To samo mam co kolega wyżej a po za tym nic się nie dzieje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawa7777 Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 no to ja mam kolejną nowość - bez jazdy awaria układu kierowniczego, słychać jak komputer nie może sie połączyć z przekaźnikiem - czyżby początek końca elektroniki :) oby nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorrrrr Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Kraków -22C komp u mnie również szaleje. Wyłącza i załącza się poducha pasażera, szaleje także wskaźnik poziomu paliwa w baku tzn jest na 0 :) Po kolejnym odpaleniu wszystko wraca do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makin23 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 przestało działac radio,i wywala błedy sprawdz airbag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek620 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Witam po nocnych mrozach ucekły światła drogowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Jedyne co zauważyłem to ospałe wyświetlacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 U mnie raz po włączeniu włączył ogrzewanie na auto bez mojego zgody i nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Panowie w nowszych furach ale widzę, że podobne objawy. Raczej OK, ale na poczatek jazdy trochę ospały. Wygląda jak zaspany człowiek. Cóż, nie ma to jak porządne auto bez elektroniki. Z drugiej strony i tak super. Spróbujcie zostawić na takich mrozach laptopa........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Niestety po paru mroźnych nocach padło UCH :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawa7777 Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 trafiłem do serwisu i diagnoza błąd na cewce 3 zaworu (mam nadzieje, ze nie walnąłem pomyłki)przy przebiegu niecałe 11k MASAKRA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 żadnych problemów, oprócz ospałego wyświetlacza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi