burkots Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 U mnie przy odpaleniu resetuje komputer do "0" poza tym jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek1990 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Witam. U mnie rano przy -20 czasem wskazuje brak oleju poza tym to norma wyświetlacze sie mulą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 U mnie przy odpaleniu resetuje komputer do "0" To proponuje naładować akumulator albo pomyśleć o wymianie na nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andmax Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 awaria układu kierowniczego U mnie to samo. Naszczęście komunikat jednorazowy, po odczekaniu kilku chwil i ponownym rozruchu komunikat się nie powtórzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 W przypadku wyświetlaczy LCD ospałość to norma. U mnie oprócz tego, że akumulator pada nic złego się nie dzieje... odpukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldec Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Witam. Ja jestem niestety po padnięciu uhc czyli procka immo.Serwis wołał 730 Pln szok,jeszcze im go{znaczy samochód} zaholować 50 km. to zrobią go w wolnej chwili.Ale od czego ma się swoich mechaników zabrał komputer pojechał wymienić ten procesor i łącznie z regulacją pompy wziął 370 zł.Co prawda nie mam teraz immo ale autko pali na kopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes74 Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 trafiłem do serwisu i diagnoza błąd na cewce 3 zaworu (mam nadzieje, ze nie walnąłem pomyłki)przy przebiegu niecałe 11k MASAKRA :l: I jak? Dalej stoi w ASO, czy zrobili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawa7777 Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 wymienili....ale mam wątpliwości, na zimnym nie pracuje idealnie równo, ale może jestem przewrażliwiony(wcześniej tego nie czułem) serwis dokonał również zaległych napraw, a przy okazji, czy wasze serwisy myją samochody?? (pytam o te autoryzowane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plonek90 Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 ja nie mam problemu z odpalaniem, zawsze za pierwszym razem, bo akumulator nie ma jeszcze roku, ale martwią mnie inne rzeczy... po pierwsze, od kilku dni załącza mi się (czasami) kontrolka ABS - przy najgorszych mrozach było ok, no i czasami nie działa prawy kierunkowskaz, a z tyłu, w miejscu kierunkowskazu, wtedy zapala się lampka, gdy nacisnę stop - nie wiem czy jest to powiązane z mrozami i z tym, że mój tylny reflektor jest delikatnie pęknięty... czy jest to spowodowane wilgocią? a ABS - brat mi tłumaczył, że przy kołach jakieś linki mogły przymarznąć po prostu... udać się z tym do mechanika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartos Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Przy największych mrozach lubiła zapalić się kontrolka SERVO od poduch. Wystarczyło jeszcze raz włączyć silnik i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 a z tyłu, w miejscu kierunkowskazu, wtedy zapala się lampka, gdy nacisnę stop - nie wiem czy jest to powiązane z mrozami i z tym, że mój tylny reflektor jest delikatnie pęknięty... czy jest to spowodowane wilgocią? a ABS - brat mi tłumaczył, że przy kołach jakieś linki mogły przymarznąć po prostu... udać się z tym do mechanika? Brak masy w tylniej lampie. Przy ABSie nie ma żadnych linek tylko czujniki magnetyczne zliczające prędkość obrotową kół przy pomocy pierścieni na piastach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amwoy5 Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 A ja myślałem,że jestem ze swoim problemem zimowego odpalenia odosobniony? Dzis zamieściłem swój post w którym poruszam podobny problem kłopotów z mrozem i odpaleniem silnika. Żałuję,że nie mogę pomóc. Skłaniam sie do opcji delikatnej elektroniki w naszej marce ale obym się mylił? Sugestie i rady naszych firmowych serwisów są żałosne i moim zdaniem powinno się to wytykać i napiętnować wszędzie :l: Może inne marki też się walą w mrozy ale ja chciałbym by moja była o,k. Osobiście napiszę co było z moim autem ale czekam na odwilż bo boję się,że naprawię,odstawię na parking i rano znowu klapa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi