k0su Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Witam, rano auto nie odpaliło. To wziąłem akumulatorek Bosh Silver do domu, podpiąłem pod prostownik i naładowałem. Po podłączeniu spotkała mnie nie miła niespodzianka. Na desce rozdzielczej nic się nie wyświetla, nic nie działa. Działają jedynie światła awaryjne, centralny z pilota działa i alarm. No szok. Co się mogło stać..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Sprawdź bezpieczniki na klemie + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0su Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 cytowanie Tak, dzięki. Problemem okazał się bezpiecznik na klepie + . Ominąłem go za pomocą grubego kabla i zatrybiło. Zaraz do serwisu po bezpiecznik. Uff jeszcze raz dzięki. Regulamin pkt. 5.13 - cytowanie Po co cytujesz całość posta skoro odpowiadasz bezpośrednio pod nim ? P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRANUS90 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Cześc, mam ten sam problem, ale u mnie to nie jest bezpiecznik bo sprawdzałę, macie może inne pomysły co się stało?? Dzięki z apomoc z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom2125 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 macie może inne pomysły co się stało Szukaj na forum...ale zauważyłem,że mnóstwo problemów przy niskim napięciu lub lekkim rozładowaniu aku w silnikach dCi..tak,jakby pamięc wewnetrzna się blokowała..nie pierwszy to wpis o napięciu i niemozności odpalenia silnika dCi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian771 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Meganki mają dużą ilość elektroniki i potrzebują porządne akumulatory w stylu Centra Futura. Po kupnie tego akumulatora wszelkie problemy ustały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkomex Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Ja miałem podobny problem po ładowaniu akumulatora,po kolejnym odłączeniu na pare sekund problem nie działającej tablicy znikł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi