suru31 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 wlasnie nie sprawdzalem bo mechanik (kolega) mi to wymienial. mozliwe ze kupilem zly? ogrzewanie u mnie chodzi ok, leci cieple powietrze. Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 u mnie też po wymianie termostatu leci tylko ciepłe powietrze, a wskazówka temp na zegarach faluje w okolicy 3 kreski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suru31 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 no u Ciebie w okolicy 3 kreski a u mnie zatrzymuje sie na pierwszej!! chyba ze stoje w korku wiec wtedy idzie do gory. ale wystarczy ze przejade troche i juz opada w dol.. Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 tak jak piszesz wyżej miałem przed wymianą termostatu (mój stary miał dziury w uszczelce i był zacięty)nowy działa dobrze i w odpowiedniej temp się otwiera ale ogrzewanie nadal mam słabe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suru31 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 (edytowane) no ja wlasnie nie wiem czy moj nowy jest dobry skoro wskazowka sie zatrzymuje na pierwszej kresce.. wydaje mi sie ze za wczesnie sie otwiera.. Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 9 Marca 2012 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi